Paljon on taas tapahtunut Nepalin polttavan auringon alla. Tanaan siis koulumatkalla bussista kateltiin ku norsu tallusteli autojen seassa, ei siis mikaan villinorsu vaan tais ola toissa.

Tassa ollaan tutustuttu harkkapaikkoihin ja harkkahan alkaa huomenna. To-su ollaan oltu paikallisten sosiaalialan opiskelijoitten kanssa opiskelemassa ja vaihtamassa kokemusksia ja kulttuureja. Paljon opittiin puolin ja toisin.

Taalla elama rullaa omalla painollaan. Vesipula vaivaa maata jatkuvan kuivuuden ja helteen takia, joten nauttikaa siita vedesta jolla lotraatte. Itellani ei oo mitaan hataa veden suhteen mutta joillain muilla vahan on jo. Kuuma on oikeesti ja taa vaan kuumenee kevatta kohden. Pilkka on jo sattunu omaan nilkkaan, ku nauroin etta paasee eroon pakkasta. Nyt jo ehka vahan kaipaa viilennysta. Sellasta reiluu 25C joka paiva.

Terveena oon pysyny. Mahalla ollu ikava ruisleipaa. Onneks kaupasta sai kunnon muroja ja puuroa. Iltaisin niistan hiekkaa ku taalla vaan kadut pollyaa.  Paivat kulkee auringon mukaan. Yleensa sellaset 9h younet on vakio

Muutamia vinkkeja taalta joita vois ehka suomessa hyodyntaa

  • Mopoon mahtuu koko perhe ja kypara riittaa ku on kuskilla Muillahan se on ihan turhaa
  • Kieratys on turhaa! Roskat kun voi aivan hyvin heittaa aidan yli
  • Luomu on muodissa joten hankkikaa luomuheratyskello. Mika olisi suloisempaa kuin herata aamuisin 6 kieppeilla kukon lauluun

Viikon muotivinkki: pitkat kalsarit, pitkahihainen aluspaita, tiibetilaiset tossut ja otsalamppu. Ai etta oot hottis! Suosittelen!