Kauan pelatty mahatauti tuttavallisesti turistiripuli iski ja kaatoi matkalaisen hetkeksi. Sunnuntaista tiistaihin olin taudin kourissa. Onneksi selvisin taudista suhteellisen helposti. Ei ollut kova tauti ja nyt ollaan taas vauhdissa ja maha voi hyvin ja ruoka maistuu. Eilen soin onnellisena elamani parhaan pitsan muutaman jannittavan kokeilun jalkeen.

Launataina sivistin itseani ja lahdi hevy keikalle. Taalla otetaan hevy vakavasti ja ja tunteella moristaan mikkiin. Pojilla oli paalla kotomaastamme nousseitten bandien paitoja mm. Nightwish ja Children of Bodom paidat huomasin. Pakko on myontaa, etta ei pokka joka hetki kestanyt, kun niin tunteella mentiin. Hieno kokemus oli. Meilla oli kova kilpailija tuon hevy-keikan kanssa Intian Idolsien kolmen parhaan keikka. Katu oli tukossa ja liputon porukka kurkki aidan raosta. Artistien joukossa oli yksi nepalilainen, mika tietenkin oli taalla kova juttu. Muutenkin tuo Idols on taalla kova juttu.

Huomenna lahdetaan viikon lomalle Pokharaan katsomaan vuoria ja tuulettamaan keuhkoja. Siita sitten raportti jahka tullaan pois.