Paljon on taas tullut nahtya ja koettua.

Yksi ilta lahdettiin katsomaan suurta hindujuhlaa. Kenellakaan ei ollut tarkkaa kasitysta minne ollaan menossa. Ilman paikallista opasta ei sinne olisi ollut mitaan asiaa. Ikina en ole nahnyt niin paljon ihmisia yhta aikaa. Sain kokea mita on ihmismassan paino ja milta kuulostaa, kun poliisi pamputtaa ihmista. Vaikuttava tapahtuma, mutta turhan villi meno minun makuun.

Eras kaunis paiva kaytiin elaintarhassa katsomassa ahdistuneita ja masentuneita elaimia betoni hakeissaan. Paasin myos silittamaan norsua!!! Valtava eilain, mutta niin pehmoinen ja suloinen.

Harjoittelu on lahtenyt aika tokkien kayntiin. Se koulu on aika epamaarainen paikka. Meilta toivotaan, etta pelastetaan koulun nuoriso mihin meilla ei ole aikaa eika resursseja. Sophia's Home sen sijaan valloitti sydamen taysin. Aikomus on jaada sinne koko ajaksi, jotta ehtisi edes jotenkin tutustua porukkaan. Siella asuu yhdessa talossa aiti, isa, kaksi poikaa ja heidan lisaksi 29 tyttoa 5-16 -vuoden valilla. Eilen luettiin laksyja ja tanaan on koulupukujeb pesu paiva.

Fyysisia muutoksia itsessani taalla ollessa olen huomannut ainakin, etta naama on kuiva kuin hiekkapaperi. Piti ostaa kunnon Nivean rasvaa, kun tuntuu vahan kiristysta. Ruoka on tulista ja hyvaa. Nena vuotaa kuin Niagara syodessa. Atrian lihapullat kalpenee paikallisten rinnalla. Testattiin niita ja tuli oli irti suussa sen jalkeen. Eilen vietettiin virallista Tuijota vaaleaa naista -paivaa. Pitkasta aikaa olin liikkeella ilman kurtaani (paikallinen naisten asu) ja koko kaupungin miehet oli aivan villina. Alkaa jo tuo huomio tympimaan valista.

Helletta jatkuu ja vetta kaipaa maa kipeasti. Hiekka vaan polisee kaduilla ja nenissa.

:)