Taalla kevat tekee tuloaan. Puut ja kukat alkaa kukkia. Kevainen nuha vaivaa kansaa ja itsekin olen sen saanut. Tallaisten tautien leviamista auttaa paljon yleinen tapa sylkea pitkin katuja ja jopa toisten kenkia (ellei ehdi vaistaa). Tautini ei ole paha mita nyt vaan jaksaa niistaa. Lisa hoysteena on kaikki ilman polyt ja muut pakokaasut.

Ensimmaista kertaa koin senkin riemun, etta hiuksia pestessa tulee kuravetta. Meillakin alkaa vesivarat hupenemaan joten suihkuja nautitaan noin joka kolmas paiva ja lammin vesi on suunnaton ylellisyys. Vahvempaa deodoranttia vaan ja eteenpain. Ei taalla miljoonien eritasoisten hajujen seassa omaa lemuamistaan huomaa.

Harkkaopaikkani on nyt sitten virallisesti Sophia's Home. Tyttojen kanssa laksyja tehdaan ja harjoitellaan tuleviin kokeisiin. Illalla sielta lahtiessani olen aina saanut monta uutta tarraa kokelmiini ja muita piirrustuksia. Tytot ovat ihania ja isommat opettelee innolla suomea. Vastavuoroisesti mina kerrytan omaa nepali-sanavarastoani.

Tuosta maan vesitilanteesta viela lisaa, etta taallahan on satanut viimeksi noin 4kk sitten joten se ehka antaa teille hieman suuntaa siita mika taalla on tilanne ja kuivuuden taso. Sahkoa meilla on aina vain tiettyin aikoina paivassa. Otsalamppu on tarkea kapistus iltaisin sukkia etsiessa.

olen tassa koonnut sellaisen ns. Free Tibet -asun. Siihen kuuluu iloinen pipo, tossut ja huppari. Kaikki villasta ja fleecevuoren kanssa. Ei kylma ku menee iltaisin tahtia katsomaan. Hintaa asulle tuli yhteensa 1810 rupiaa eli n.18,10E. Ei paha sijoitus.

Kohta taytyy alkaa lahtea kohti tyopaikkaa. Ei tanne olla vaan lomailemaan tultu.

Talleen taalla taas talla kertaa.

toim.huom! edellisten kirjoitusteni kellonajat ovat siis suomen aikaa. Nyt paikallista. En ole niin aikaisin ollut liikeella.